vezi mai mult

SA"Servicii Comunale Florești" în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității .
18.05.2021   69 Accesări   
 
Neglijența cetățenilor fata de sistemele publice de apeduct adeseori au perturbat și au supus riscului întreg procesul de furnizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.
07.05.2021   72 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » ZIUA MONDIALĂ A APEI 2014
22
03.2014
ZIUA MONDIALĂ A APEI 2014
   
686 Accesări  

     Ca în fiecare an, pe data de 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei. Desfăşurată pe întreaga planetă, sub egida Naţiunilor Unite, această manifestare evidenţiază importanţa pe care o are apa în viaţa de zi cu zi. Cu această ocazie, Administraţia SA"Servicii Comunale Florești" a lansat un proiect cu genericul "O picătură pentru o viață mai bună" .

    Dintre obiectivele proiectului trebuie menționate: constientizarea populației școlare asupra importanței apei potabile în menținerea sănătății, informarea elevilor si a populației despre parametrii reali ai apei din oras, formarea unor atitudini si comportamente responsabile fata de problema consumului de apa în școală și  localitate, dezvoltarea interesului ecologic al tinerilor față de problemele generale legate de apă, cu accent pe apa potabilă .În acest sens SA"Servicii Comunale Florești" a  desfăşurat o serie de acţiuni, menite să conştientizeze importanţa şi ponderea pe care o are apa în viaţa fiecăruia : acţiuni educative în rîndurile tinerei generații prin  prezentarea informațiilor atît curioase, cît și utile despre apă , prezentarea companiei SA"Servicii Comunale Florești" cît și descrierea activității acesteia, punîndu-se accent  asupra tehnicilor și a utilajului modern utilizat la livrarea apei potabile, cît  și parametrii reali ai apei potabile  din r. Florești. Totodată a fost organizată și o excursie unde peste 30 de copii din instituțiile de învățămînt din raionul Florești, au avut ocazia să descopere sursa de apă potabilă a or. Florești, cît și calea dificilă pe care aceasta o parcurge pentru a ajunge la robinetele consumatorilor.

   Bună dispoziție și energia pozitivă a fost asigurată de echipa SA"Servicii Comunale Florești".  Sperăm că  fiecare din copii a păstrat pe lîngă suvenirele oferite de companie(insigne, pixuri, stegulețe), mesajul "Unei picături pentru o viață mai bună".