vezi mai mult

ATENȚIE !!! lipsă apă în satul Pohoarna !!!
07.09.2020   74 Accesări   
 
Precipitațiile sporite ne-au dat bătăi de cap
26.06.2020   108 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Regionalizarea serviciilor in domeniul apă și canalizare:subiect de importanță majoră pentru APL si operatorii apă-canal.
06
07.2018
Regionalizarea serviciilor in domeniul apă și canalizare:subiect de importanță majoră pentru APL si operatorii apă-canal.
   
865 Accesări  

 

SA"Servicii Comunale Florești" fiind apreciat drept model  al operatorului regional ce livrează apă potabilă în  24 de localități,  este mereu deschis pentru a-și împărtăși bunele practici în domeniul extinderii serviciilor de  apă. Astfel, cu mult drag am oferit din experiențele noastre colegilor SA"Apă -Termo", cît și APL din Ceadîr Lunga în ceea ce privește regionalizarea serviciilor, într-o vizită de schimb de experiență ce a avut loc la sediul SA"Servicii Comunale Florești".

 Conceptul de  regionalizare a serviciilor în domeniul apă și canalizare din Republica Moldova  capătă un interes tot mai sporit in ultima perioadă , iar Servicii Comunale Florești ca promotor al acestui concept  respectiv al Strategiei de Nationale de Dezvoltare Regională  pentru anii 2016-2010, va continua activitate avînd ca obiectiv primordial de  a aduce picătura de viață- apa în cît mai multe case, în condițiile în care problema accesului la apă potabilă devine tot mai stringentă.Le dorim colegilor din Ceadîr-Lunga succese mari în atingerea scopului nobil : de a aduce apa de calitate în gospodariile oamenilor.