vezi mai mult

ATENȚIE !!! Acces limitat !!!
16.03.2020   128 Accesări   
 
SA"Servicii Comunale Florești" a luat măsuri pentru a preveni răspândirea infecției ”COVIT-19”
13.03.2020   50 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » SA"Servicii Comunale Floresti" a fost gazda misiunii Băncii Europene de Investiții (BEI) în Republica Moldova.
05
10.2018
SA"Servicii Comunale Floresti" a fost gazda misiunii Băncii Europene de Investiții (BEI) în Republica Moldova.
   
301 Accesări  

 

   SA"Servicii Comunale Floresti"  a fost gazda misiunii Băncii Europene de Investiții (BEI) în Republica Moldova.

Vizita reprezentanților BEI a avut drept scop analiza rezultatelor proiectului "Extinderea și reabilitarea sistemului de aprovizionare cu apă din raionul Florești", în cadrul Programului de Aprovizionare cu Apă și Canalizare a Localităților din Republica Moldova, prin care au fost atrase  investiţii acordate de BERD, BEI, FIV  în vederea îmbunătățirii infrastructurii domeniului de apă și canalizare din Republica Moldova.

    Reprezentantul BEI în Moldova, dl. Antonio Castillo s-a arătat multumit de rezultatele implementarii proiectului dat în cadrul SA"Servicii Comunale Florești" punînd accent pe faptul că s-a reușit cu succes asigurarea durabiltății proiectului dat,  prin implementarea de tehnologii moderne,  care  permit extinderea  serviciilor. La rîndul său, directorul interimar, dl. Ungureanu Vitalie a mulțumit finanțatorilor, asigurînd ca proiectul dat în cadrul SA"Servicii Comunale Florești" și-a atins  obiectivul  de bază și anume,  accesul centralizat al populației din zonele rurale la apă potabilă de calitate, întreprinderea, la moment,  livrînd apă  în 24 de localități din Republica Moldova,  cu perspectiva extinderii  serviciilor pentru anul 2019 în 36 de localități.