vezi mai mult

ATENȚIE !!! lipsă apă în satul Pohoarna !!!
07.09.2020   42 Accesări   
 
Precipitațiile sporite ne-au dat bătăi de cap
26.06.2020   83 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Lucrările de construcție a sistemelor de apeduct din cadrul proiectului "Apă pentru viață în regiunea de nord-raioanele Floresti si Soroca" se desfășoară în ritm intensiv.
09
11.2018
Lucrările de construcție a sistemelor de apeduct din cadrul proiectului "Apă pentru viață în regiunea de nord-raioanele Floresti si Soroca" se desfășoară în ritm intensiv.
   
536 Accesări  

Lucrările de construcție a sistemelor de apeduct din cadrul proiectului "Apă pentru viață în regiunea de nord-raioanele Floresti si Soroca" se desfășoară în ritm intensiv. 

Săptămînal, echipa SA"Servicii Comunale Florești" alături de partenerii de proiect : reprezentantii  ApaSan si ADR Nord, primarii localităților beneficiare si companiile de constructie,  participă la inspectarea santierelor de lucru, verificînd mersul și calitatea lucrărilor îndeplinite, constatînd,  dacă e cazul, neconformități în proiect sau procesul de construcție, identificînd și oferind soluții.

La moment, pe ultima sută de metri se află lucrările de construcție a apeductului  din localitatea Zaluceni, Tîrgul Vertiujeni ,Vertiujeni și Japca. În aceste localități  sistemele de apeduct  sunt executate în volum de circa 90 de %. Conform angajamentelor contractuale  echipa  SA"Servicii Comuale Florești" execută  lucrările de branșare a viitorilor consumatori la retelele de apeduct  nou construite in s. Japca. În localitățile Cuhureștii de Sus si Cuhureștii de Jos, lucrările, deși inițial au întîmpinat dificultăți din cauza unor neconformități de proiect,  au progresat continuu , fiind construite pînă în prezent peste 30 km de apeduct.