vezi mai mult

Precipitațiile sporite ne-au dat bătăi de cap
26.06.2020   33 Accesări   
 
Lucrări de renovare a reţelei publice de distribuţie a apei potabile de pe str. Decebal, or. Florești.
26.06.2020   39 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Ziua Mondială a Apei (WWD) 2019 se derulează sub sloganul"APA PENTRU TOTI"
22
03.2019
Ziua Mondială a Apei (WWD) 2019 se derulează sub sloganul"APA PENTRU TOTI"
   
231 Accesări  

 

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a decretat, în 2010, că accesul la apă potabilă este un drept uman. Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an la 22 martie , este o ocazie de a reflecta la importanţa consumului de apă curată, din surse sigure şi la modalităţile prin care cei mai puţin norocoşi pot obţine un acces mai uşor la o astfel de resursă.Majoritatea persoanelor care nu au acces la apă potabilă de calitate din surse sigure trăiesc în zone rurale, unde infrastructura în domeniu este deficitară. Ziua Mondială a Apei (WWD) 2019 se derulează sub sloganul"APA PENTRU TOTI"

Sloganul"APA PENTRU TOTI" persista de mai mult de 15 ani în activitatea SA"Servicii Comunale Florești". Deoarece politica întreprinderii era și este în continuare orientată spre extinderea serviciilor de furnizare a apei potabile, în special în localitățile rurale, unde accesul la apa potabila de calitate este de necesitate stringenta pentru existență. Dacă in anul 2001, furnizam apa potabila doar in 2 localitati:or. Floresti si Ghindesti, la moment am ajuns sa prestăm acest serviciu în alte 26 de localitati, iar pe parcursul anului 2019  vom furniza apă potabila centralizat in alte 6 localitati rurale. Pentru ca ne pasă de viata cetatenilor din R. Moldova, pentru ca ne dorim să se consume doar apă potabila de calitate si din surse sigure, vom depune toate eforturile necesare ca elementul vital APA să ajungă la robinetul a cît mai multe gospodării.