vezi mai mult

SA"Servicii Comunale Florești" va aplica tarife noi pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate începînd cu 03.01.2020.
11.01.2020   2315 Accesări   
 
Odihneste-te in pace dragul nostru coleg si prieten Ruslan Gratii
31.12.2019   46 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Ziua Mondială a Apei (WWD) 2019 se derulează sub sloganul"APA PENTRU TOTI"
22
03.2019
Ziua Mondială a Apei (WWD) 2019 se derulează sub sloganul"APA PENTRU TOTI"
   
149 Accesări  

 

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a decretat, în 2010, că accesul la apă potabilă este un drept uman. Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an la 22 martie , este o ocazie de a reflecta la importanţa consumului de apă curată, din surse sigure şi la modalităţile prin care cei mai puţin norocoşi pot obţine un acces mai uşor la o astfel de resursă.Majoritatea persoanelor care nu au acces la apă potabilă de calitate din surse sigure trăiesc în zone rurale, unde infrastructura în domeniu este deficitară. Ziua Mondială a Apei (WWD) 2019 se derulează sub sloganul"APA PENTRU TOTI"

Sloganul"APA PENTRU TOTI" persista de mai mult de 15 ani în activitatea SA"Servicii Comunale Florești". Deoarece politica întreprinderii era și este în continuare orientată spre extinderea serviciilor de furnizare a apei potabile, în special în localitățile rurale, unde accesul la apa potabila de calitate este de necesitate stringenta pentru existență. Dacă in anul 2001, furnizam apa potabila doar in 2 localitati:or. Floresti si Ghindesti, la moment am ajuns sa prestăm acest serviciu în alte 26 de localitati, iar pe parcursul anului 2019  vom furniza apă potabila centralizat in alte 6 localitati rurale. Pentru ca ne pasă de viata cetatenilor din R. Moldova, pentru ca ne dorim să se consume doar apă potabila de calitate si din surse sigure, vom depune toate eforturile necesare ca elementul vital APA să ajungă la robinetul a cît mai multe gospodării.