vezi mai mult

SA"Servicii Comunale Florești" în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității .
18.05.2021   68 Accesări   
 
Neglijența cetățenilor fata de sistemele publice de apeduct adeseori au perturbat și au supus riscului întreg procesul de furnizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.
07.05.2021   72 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » SA"Servicii Comunale Florești" a luat măsuri pentru a preveni răspândirea infecției ”COVIT-19”
13
03.2020
SA"Servicii Comunale Florești" a luat măsuri pentru a preveni răspândirea infecției ”COVIT-19”
   
258 Accesări  

 

Stimati consumatori,

 

Pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus, SA"Servicii Comunale Florești"  a luat măsuri pentru dezinfecția periodică a spațiilor de primire a clienților, limitând totodată numărul de persoane care pot pătrunde  în spațiile în care se desfășoară activități de relații cu publicul. De asemenea, s-au asigurat materialele igienico-sanitare necesare păstrării unei igiene adecvate.

Pentru a proteja sănătatea consumatorilor și a angajaților săi, SA"Servicii Comunale Florești"  recomandă clientilor să apeleze la metode de comunicare  sau de plată , care nu impun interacțiunea directă între personae, dar să se facă de la distanță, apelînd pentru sesizări sau solicitări de  servicii la nr. de tel 0(250)2-52-00 pus la dispozitia consumatorilor 24/24h și optînd pentru plătile online la serviciile prestate de întreprindere.