vezi mai mult

SA"Servicii Comunale Florești" în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității .
18.05.2021   68 Accesări   
 
Neglijența cetățenilor fata de sistemele publice de apeduct adeseori au perturbat și au supus riscului întreg procesul de furnizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.
07.05.2021   71 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Lucrări de renovare a reţelei publice de distribuţie a apei potabile de pe str. Decebal, or. Florești.
26
06.2020
Lucrări de renovare a reţelei publice de distribuţie a apei potabile de pe str. Decebal, or. Florești.
   
210 Accesări  

 

Ținînd cont de planificarea APL  Florești de a  restaura, în varianta albă, tronsonul de drum de pe str. Decebal, SA"Servicii Comunale Florești " a inițiat lucrările de renovare a reţelei publice de distribuţie a apei ce alimentează consumatorii de pe stradă dată. În  acest scop au fost montate circa 240 metri de rețea de apeduct din polipropilenă cu Ø63 . Ulterior vor fi efectuate lucrări de rebranșarea a circa 17 gospodării la rețeaua renovată. Menționăm că, atît  lucrările de renovare a apeductului și de rebranșare, cît și materialele utilizate, sunt finanțate în totalitate de către SA"Servicii Comunale Florești".