vezi mai mult

SA"Servicii Comunale Florești" în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității .
18.05.2021   68 Accesări   
 
Neglijența cetățenilor fata de sistemele publice de apeduct adeseori au perturbat și au supus riscului întreg procesul de furnizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.
07.05.2021   71 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Precipitațiile sporite ne-au dat bătăi de cap
26
06.2020
Precipitațiile sporite ne-au dat bătăi de cap
   
210 Accesări  

Ploile abundente din ultima perioadă au făcut ravagii la sondele și stațiile de pompare , gestionate de întreprindere, situate în localitatea Zaluceni  de pe malul rîului Nistru. Ca urmare a precipitațiilor sporite, nivelul apei în Nistru a crescut considerabil şi râul a ieşit din albie, inundînd zona de protecție  a obiectului gestionat,  creînd situații de avariere la stația de pompare. În regim de alertă sunt antrenate echipele de intervenție ale întreprinderii în vederea remedierii cît mai urgente a stării create.  Angajații  depun eforturi sporite în vederea restabilirii procesului de pompare a apei potabile minimalizînd riscul de a stopa furnizarea apei potabile către trei localități din raionul Florești. Menționăm că sondele de la obiectul dat, nu au fost afectate , astfel calitatea apei furnizate nu va avea de suferit. SA"Servicii Comunale Florești" va monitoriza în continuu starea obiectelor afectate, cît si calitatea apei furnizate, luînd toate măsurile de rigoare în acest sens.