vezi mai mult

Neglijența cetățenilor fata de sistemele publice de apeduct adeseori au perturbat și au supus riscului întreg procesul de furnizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.
07.05.2021   72 Accesări   
 
În atenția consumatorilor afectați de turbiditatea apei la robinet!
29.04.2021   80 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » SA"Servicii Comunale Florești" în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității .
18
05.2021
SA"Servicii Comunale Florești" în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității .
   
69 Accesări  

SA"Servicii Comunale Florești" în parteriat cu Agenția Națonală pentru ocuparea Forței de muncă și Școala Profesională or. Florești, implementează un proiect pilot privind formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității . Astfel 6 someri din raionul Florești, pe durata a circa 4 luni, vor aprofunda prin practică cunoștințele teoretice în ocupația Electrogazosudor -montator,de care au beneficiat pe parcursul a 1,5 luni în cadrul Școlii Profesionale. Cei mai buni mentori/ specialisti ai întreprinderii vor fi pusi la dispozitia cursanților pentru o instruire practică de succes.

Instruirea la locul de muncă în cadrul unității este o măsură activă de ocupare a forței de muncă, care se organizează pentru șomerii care nu au o profesie/meserie ori au o profesie/meserie care nu este solicitată pe piața muncii locală, direcționați de către subdiviziunea teritorială pentru ocuparea forței de muncă, în baza contractului încheiat între ANOFM, șomer, furnizorul de servicii de formare profesională, angajator.Cheltuielile aferente instruirii sunt achitate de către ANOFM.