Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate
Comunicate
07.05.2014  
Sperăm într-o colaborare frumoasă cu instituțiile de învățămînt și pe viitor
În cadrul unor caree festive, organizate în instituțiile de învățămînt din raionul Florești, sub aplauzele sutelor de elevi, SA”Servicii Comunale Florești” în persoana directorului Rusu Sergiu și a specialistului Visterniceanu Elena, au înmînat, diplome și mențiuni sub formă de bani, participanților la Concursul de desen și fotografie ”O picătură pentru o viață mai bună”.
1377 Accesări    Visterniceanu Elena  
28.03.2014  
Ministrul Mediului-Gheorghe Șalaru:”Atestăm la Florești un parteneriat de succes”
La data de 25 martie 2014, SA ”Servicii Comunale Florești” alături de Ministerul Mediului și Unitatea de Implementare a Proiectelor de Aprovizionare cu Apă și Canalizare(UIPAAC), a sărbătorit dublu eveniment: Ziua Mondială a Apei și Finalizarea componentei urbane a Proiectului Național de Aprovizionare cu Apă și Canalizare(PAAC), finanţat de Banca Mondială (cca 13,2 milioane dolari SUA) și realizat de Unitatea de Implementare a Proiectelor de Aprovizionare cu Apă și Canalizare din subordinea Ministerului Mediului .
629 Accesări   
   
22.03.2014  
ZIUA MONDIALĂ A APEI 2014
Ca în fiecare an, pe data de 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei. Desfăşurată pe întreaga planetă, sub egida Naţiunilor Unite, această manifestare evidenţiază importanţa pe care o are apa în viaţa de zi cu zi. Cu această ocazie, Administraţia SA”Servicii Comunale Florești” a lansat un proiect cu genericul ”O picătură pentru o viață mai bună” .
1006 Accesări   
20.03.2014  
Proiectul ApaSan acum si în raionul Florești
Pe parcursul ultimelor două decenii, locuitorii Republicii Moldova au resimțit efectele deteriorării considerabile a serviciilor de aprovizionare cu apă şi de canalizare. Apa contaminată şi degradarea mediului au determinat înrăutățirea semnificativă a stării de sănătate a oamenilor. În Moldova, apele
841 Accesări   
   
17.03.2014  
SA”SERVICII COMUNALE FLOREȘTI” A SĂRBĂTORIT ZIUA MONDIALĂ A APEI ALĂTURI DE COPII
Pentru prima dată, de-a lungul istoriei SA”Servicii Comunale Florești”, Ziua Mondiala a Apei a fost sărbătorită alături de copiii raionului Florești. Astfel, în cadrul acțiunilor dedicate acestui eveniment, SA”Servicii Comunale Florești” a organizat, în perioada 01.03–17.03.2014, un concurs de desen, fotografie și slogan cu tema „O picătură pentru o viață mai bună!”.
635 Accesări