vezi mai mult

În atenția consumatorilor orașului Florești și satelor: Vărvăreuca și Alexeevca!!!
19.08.2022   181 Accesări   
 
ATENȚIE LIPSĂ APĂ !!!
24.02.2022   252 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » Atenție !!! SA "Servicii Comunale Florești" avertizează consumatorii blocurilor locative- temperaturile scăzute pot afecta rețelele interioare de apeduct!!!
13
01.2021
Atenție !!! SA "Servicii Comunale Florești" avertizează consumatorii blocurilor locative- temperaturile scăzute pot afecta rețelele interioare de apeduct!!!
   
313 Accesări  

Atenție !!! SA "Servicii Comunale Florești" avertizează consumatorii blocurilor locative- temperaturile scăzute pot afecta rețelele interioare de apeduct!!!Ținînd cont de temperaturile scăzute ce se așteaptă în următoarea perioadă, SA "Servicii Comunale Florești" avertizează asupra necesității ermetizării căilor de acces în subsoluri și a rețelelor interioare din blocurile locative, pentru a exclude înghețul instalațiilor de apeduct. Conform legislației în vigoare consumatorii sunt obligați să asigure condiții optime de exploatarea rețelelor interioare. În contextul celor sus relatate, vă rugăm să asigurați ermetizarea subsolului. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a suspenda furnizarea apei, reeșind din situația tehnică nesatisfăcătoare a reţelelor şi instalaţiilor de alimentare cu apă, aflate în administrarea locatarilor blocului locativ şi refuzul de a lichida nerespectarea regulilor de exploatare tehnică.Va rugam să fiți vigilenți la problema înghețului - apa are prorietate de a îngheța la 0 ℃.

Pentru informare sau asistență tehnică telefonațiDispeceratul întreprinderii : 0(250)2-52-00; 0(250)2-52-01