vezi mai mult

În atenția consumatorilor orașului Florești și satelor: Vărvăreuca și Alexeevca!!!
19.08.2022   182 Accesări   
 
ATENȚIE LIPSĂ APĂ !!!
24.02.2022   253 Accesări   
 
Prima pagină   »  Mass Media   »  Comunicate » 25 aprilie 2021 marcăm Ziua lucrătorului din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală !
23
04.2021
25 aprilie 2021 marcăm Ziua lucrătorului din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală !
   
434 Accesări  

Anul acesta la data de 25 aprilie, marcăm Ziua lucrătorului din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală

Stimați colegi, din cauza pandemiei care a dat peste cap o lume întreaga,  deja al doilea an  de ziua profesională nu vă putem oferi o stringere caldă de mînă în semn de mulțumire pentru devotamentul, profesionalismul și efortul depus zi de zi în asigurarea calității serviciilor îndreptate spre acel confort de igienă zilnică necesar pentru o viață sănătoasă și decentă.

În spatele serviciilor oferite de companie: apă și canalizare, indispensabile unui trai decent,  stau 110 angajați care sunt antrenați zilnic la munca pentru exploatarea eficientă a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile raioanelor Florești și Șoldănești. Apreciem înalt munca fiecărui specialist, fiecărui muncitor din domeniul deservirii comunale, care trudește zi de zi, pe orice anotimp la gospodărirea lucrurilor necesare pentru confortul și buna dispoziție a fiecărui locuitor, iar astăzi avem un prilej în plus de a ne exprima respectul şi gratitudinea pe care o avem față de fiecare membru al echipei Servicii Comunale Florești și colegilor ce activează în sfera de gospodărie de locuinţe şi deservire comunală!

Vа mulțumim pentru curajul, profesionalismul și devotamentul de саrе dați dovadă!

Vă dorim sănătate, înсrеdеrе in fоrțеlе proprii, împlinirea tuturor aspirațiilor, bunăstаrе în familiile Dvs și satisfacție în tot ceea ce faceți !