Prima pagină   »  Clienți   »  Factura mea și plata serviciilor

Factura mea și plata serviciilor

   

 

Stimat consumator,

Apa în stare naturală este gratuită. Ceea ce dumneavoastră plătiţi sunt serviciile care vă permit să o consumaţi la domiciliu: acestea includ captarea apei şi drumul până la domiciliul dumneavoastră, tratamentele la care este supusă pentru a deveni potabilă, controalele de calitate, întreţinerea şi modernizarea reţelei de apă etc.. 
Lucrările de branşare la reţeaua de apă şi canalizare, de separaţie, aplicarea sigiliului etc., fac obiectul unei facturi separate. Costul acestor lucrări va fi indicat într-un deviz.


Modalităţi de plată

Plata din factura dumneavoastră trebuie achitată  înaintea datei scadente indicate în factura. Pentru confortul consumatorilor sunt  create mai multe posibilităţi de achitare a plăţii, alegeţi-o pe cea mai convenabilă dumneavoastră:

  • Plata în numerar direct la casieria din sediul întreprinderii, după urmatorul program: Luni-Vineri, intre orele 08:30 - 16:30, Pauza de masă  -12:00-13:00.
  • Plata în numerar prin factorii poştali;
  • Plata în numerar direct la filialele băncilor comerciale;
  • Plata prin intermediul E-factura;
  • Plata online prin utilizarea sistemului Web banking.

Vă atenționăm că, în cazul neachitării plăților conform facturii, în decursul a 10 zile calendaristice de la data limită de achitare indicată în ea, operatorul este în drept să deconecteze instalațiile interne de apă și de canalizare de la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare.