Servicii Comunale Florești
ZIUA MONDIALĂ A APEI 2014
22.03.2014
1007 Accesări

     Ca în fiecare an, pe data de 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei. Desfăşurată pe întreaga planetă, sub egida Naţiunilor Unite, această manifestare evidenţiază importanţa pe care o are apa în viaţa de zi cu zi. Cu această ocazie, Administraţia SA"Servicii Comunale Florești" a lansat un proiect cu genericul "O picătură pentru o viață mai bună" .

    Dintre obiectivele proiectului trebuie menționate: constientizarea populației școlare asupra importanței apei potabile în menținerea sănătății, informarea elevilor si a populației despre parametrii reali ai apei din oras, formarea unor atitudini si comportamente responsabile fata de problema consumului de apa în școală și  localitate, dezvoltarea interesului ecologic al tinerilor față de problemele generale legate de apă, cu accent pe apa potabilă .În acest sens SA"Servicii Comunale Florești" a  desfăşurat o serie de acţiuni, menite să conştientizeze importanţa şi ponderea pe care o are apa în viaţa fiecăruia : acţiuni educative în rîndurile tinerei generații prin  prezentarea informațiilor atît curioase, cît și utile despre apă , prezentarea companiei SA"Servicii Comunale Florești" cît și descrierea activității acesteia, punîndu-se accent  asupra tehnicilor și a utilajului modern utilizat la livrarea apei potabile, cît  și parametrii reali ai apei potabile  din r. Florești. Totodată a fost organizată și o excursie unde peste 30 de copii din instituțiile de învățămînt din raionul Florești, au avut ocazia să descopere sursa de apă potabilă a or. Florești, cît și calea dificilă pe care aceasta o parcurge pentru a ajunge la robinetele consumatorilor.

   Bună dispoziție și energia pozitivă a fost asigurată de echipa SA"Servicii Comunale Florești".  Sperăm că  fiecare din copii a păstrat pe lîngă suvenirele oferite de companie(insigne, pixuri, stegulețe), mesajul "Unei picături pentru o viață mai bună".

 

Copyright © 2023 Toate Drepturile Rezervate.